Založ si blog

Nová vláda – prognóza

Koalícia OĽANO – SME RODINA – SaS – ZA ĽUDÍ:

predseda vlády: I. Matovič, minister vnútra: L. Kyselica, minister financií: E. Heger/R. Sulík, minister obrany: M. Krajniak, minister zahr. vecí: A. Kiska, minister spravodlivosti: M. Kolíková, minister školstva: V. Remišová, minister hospodárstva: R. Sulík/E. Heger, minister práce, soc. vecí a rodiny: L. Nicholsonová, minister kultúry: N. Milanová, minister dopravy: J. Marosz, minister zdravotníctva: M. Krajčí/E. Horváthová, minister pôdohospodárstva: M. Fecko, minister životného prostredia: niekto zo SME RODINA, predseda NR SR: A. Baránik, podpredseda NR SR: B. Kollár. Funkcie podpredsedov vlády nejako povyrovnávajú pomery vo vláde podľa počtu poslancov jednotlivých strán. Šéf SISky alebo Vojenského obranného spravodajstva bude J. Naď.

Tak čo – bude zo mňa Sibyla? Keď nie, tak tú SISku vezmem namiesto J. Naďa:-)

Šefčovič – vhodný kandidát Smeru na prezidenta?

10.01.2019

Podľa mňa iba na prvý pohľad… Smer ako najsilnejšia strana v parlamente môže konečne všetkým ukázať, že vie postaviť do súťaže kandidáta známeho doma a rešpektovaného v zahraničí, ktorý realisticky môže voľby vyhrať. Ale to by bol len krátkodobý úspech, lebo Šefčoviča treba považovať za rovnakého Trójskeho koňa ako je Lajčák – odchovaného v [...]

Fico nepotrebuje byť sudcom ústavného súdu

08.01.2019

Pán Mazák to začal a ďalší komentátori v mainstreamových médiach v tom pokračujú – voľbu 9 sudcov ústavného súdu zužujú na špekulácie, akým komplikovaným a účelovým variantom sa R. Fico osobne môže stať sudcom alebo dokonca predsedom ústavného súdu. Najškandalóznejšie a tým pre publikum najzaujímavejšie vyznieva možnosť, že na ústavný súd R. Fica [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 9910x
Priemerná čítanosť článkov: 3303x

Autor blogu

Kategórie